Diensten en Partners

U bent gepassioneerd door kunst, en na verloop van tijd en na tal van ontdekkingen, zijn uw behoeften op dit gebied toegenomen? Het logische gevolg hiervan is dat u de kwaliteit en de waarde van uw collectie tracht op te drijven, al moet u zich hiervoor van uw eerste aankopen ontdoen. Door geboeid de resultaten van de veilinghuizen en de marktevolutie te volgen, blijft u op de hoogte van belangrijke tendensen op de kunstmarkt.

U tracht uw collectie te verzekeren en te vrijwaren van onverwachte omstandigheden. Maar op een dag komt ook de vraag van de overdracht van die collectie. Tijdens al deze fasen zijn ING Private Banking, Hiscox en Sotheby’s, de verschillende partners van The Art Society, er om de leden professioneel en op vrijblijvende basis te adviseren, zodat u op het juiste moment de juiste beslissingen kan nemen.

ING_PriBa_Primary_Logo_2015_FC_MinAfstand

Hoe regelt u de overgang van uw kunstpatrimonium en zorgt u ervoor dat deze intact blijft?

ING Private Banking beschikt niet enkel over de nodige ervaring, maar ook over teams van specialisten die op zoek gaan naar oplossingen op maat voor elke individuele situatie.

Lees meer…

Hiscox

Hoe kan u uw kunstpatrimonium verzekeren?

Gespecialiseerd in het verzekeren van waardevolle voorwerpen, is Hiscox er van bewust hoe uniek en onvervangbaar elk kunstwerk is. Hiscox beschouwt preventie als onmisbaar element voor een goede bescherming.

Lees meer…

Sotheby's

Hoe blijft u op de hoogte van de evolutie van de waarde van uw kunstpatrimonium?

Met meer dan 30 jaar ervaring op de Belgische markt heeft het Amerikaanse veilinghuis Sotheby’s in grote mate bijgedragen tot de groei van belangrijke verzamelingen.

Lees meer…

Iparc

Taking care of collections

IPARC – voluit International Platform for Art Research and Conservation – is een veelzijdig, multidisciplinair conservatie- en restauratieplatform.

Lees meer…